Norden er blitt sentral i Trimbles globale satsing på BIM-programvare for bygg- og anleggsbransjen. Trimble Solutions Sandvika (tidligere Vianova Systems) har blitt et kompetansesenter for selskapets globale fokus på programvareløsninger for infrastrukturprosjekter. De to andre Trimble-sentrene for anleggsprogramvare befinner seg i Denver (USA) og Melbourne (Australia).

Trimble har sakte, men sikkert blitt en betrodd «stormakt» også på programvaresiden. Selv om selskapet kanskje fortsatt først og fremst oppfattes som verdens ledende produsent av GPS-baserte instrumenter til oppmåling, kartlegging og maskinstyring, har Trimble de siste årene utvidet sin programvareportefølje kraftig – med programvareløsninger for hele bygg- og anleggsbransjen.

Forestill deg at du er med i en gruppe som jobber med å forvandle måten verden fungerer. Dette er kanskje din mulighet til å gjøre en positiv innvirkning på omverden. Da vil vi gjerne snakke med deg.

Interessert i sommerjobb?

Kristin Thygesen, HR Manager Trimble

 

 

 

 Kontakt Kristin Thygesen + 47 67 81 70 41

Gå til karrieresenteret vårt på www.trimble.com/careers og se etter ledige stillinger hos Trimble. Her kan du også be om jobbvarsel som vil sende deg meldinger om interessante ledige stillinger.