Trimble tilbyr bransjen en helhetlig portefølje av tjenester og løsninger som er bygget og satt sammen for å oppnå suksess. Våre kunder kan derfor møte ethvert prosjekt med enestående trygghet.

Trimbles unike BIM-løsning for anleggsprosjekter kan forbedre effektiviteten og produktiviteten betydelig, samtidig som den minimerer feil, sløsing og kostnader i alle faser av prosjektet – fra planlegging og prosjektering, til bygging, drift og vedlikehold. 

Trimble Construction Continuum

 

Løsningen er klar for BIM nivå 3 – det mest avanserte nivået til dags dato – som gjør at modelldataene kan brukes, utvides og utvikles av alle interessenter gjennom hele prosjektets livssyklus. Den delte, felles BIM-modellen av prosjektet berikes i hver fase, og med Trimbles spesialiserte prosjekterings- og produktivitetsverktøy får du bedre arbeidsflyteffektivitet og kvalitet – gjennom hele verdikjeden.

Porteføljen av integrerte og utprøvde ekspertverktøy er ikke bare til nytte for individuelle prosjektmedlemmer og ulike prosjektfaser, de forbedrer også kollektive arbeidsprosesser gjennom hele prosjektets livssyklus, noe som gir optimale resultater for prosjektets eier.

"...Om man skal utveksle data som er basert på ulike modelleringsspråk fører dette til tekniske utfordringer. Den største utfordringen er allikevel at det ikke har vært mange som har jobbet med både BIM og GIS. Fagfolkene har jobbet med sine områder uten å tenke på å snakke med hverandre. Trimble (tidligere Vianova Systems) er en av de få som er store på dette i Norge som jobber både med BIM og GIS."

Erling Onstein, NTNU, Arkitektum